T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
SİNOP / MERKEZ - Sinop Fen Lisesi

OKULUMUZDA E- TWİNNİNG PROJESİ HAZIRLANDI

Okulumuzda matematik öğretmenimiz  Asuman Gökmen’in başlattığı 9’u Türkiyeden 20  ortaklı aktif e-twinning projesi gerçekleştiriliyor. 

PROJE HAKKINDA 

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz Matematik öğretmeni Asuman Gökmen öncülüğünde Footprints of Mathematics adlı e- twinning projesi yürütülmeye başlandı. Öğrencilerimizden yoğun katılım gözlemlendi.  Matematiğin evrensel dil olmasından ve mimaride, resimde, şiirde matematiğin dili kullanılmasından etkilenerek bu projede öğrencilerin bilim, teknoloji, eğitim ve matematiksel becerilerini artırmak, bağ kurma ve kolektif becerilerini kullanmanın yanı sıra matematiğin yeni kavramlarıyla  tanışmak, sanatsal ifadelerin yeni sınırlarını keşfetmek, matematiğin ilgili olduğu alanları daha iyi tanımak amaçlandı. 

Bu hedefler doğrultusunda 20 ortak bir araya gelerek bu projeyi oluşturdular. Proje boyunca tüm ortakların öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde çeşitli etkinlikler yapacaklar. Biz de ilk aşamalardan biri olarak projemiz hakkında bilgi vermek, projeyi okulumuzda tanıtmak için yaptığımız posterleri, bilgi içerikli kartlarımızı ve derlediğimiz resimleri okul panomuza yerleştirdik .

 

27-11-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2023 - Güncelleme: 27.11.2023 11:41 - Görüntülenme: 243
  Beğen | 3  kişi beğendi