SİNOP / MERKEZ - Sinop Fen Lisesi

Türkiye Lise Öğrencileri Düşün Yaz Felsefi Deneme Yazma Yarışması

Lise öğrencilerinin, felsefenin temel sorunları hakkında düşünebilmelerini, okuma, anlama ve yorumlayabilme becerisi kazanmalarını, tutarlı düşünebilmelerini, düşündüklerini temellendirebilmelerini, felsefi bir dille, felsefe kavramlarını kullanarak yazı yazabilmelerini, yaratıcı düşünme ve araştırma yeteneklerini geliştirebilmelerini, kendilerini ve çevrelerini sorgulayabilmelerini, konulara çok yönlü bakabilme tutumu kazanabilmelerini, kendilerini ve çevrelerini anlama çabası içinde olmalarını, felsefeyi yaşamı anlamlandırma çabasında kullanabilmelerini sağlamayı amaçlayan ‘‘Türkiye Lise Öğrencileri Düşün Yaz Felsefi Deneme Yazma Yarışmasında’’ ilk iki etapta 79 puan alarak binlerce öğrenci arasından Türkiye 21.liği ile final turuna katılmaya hak kazanan sevgili öğrencimiz Simay SANLI’yı tebrik eder, 10 Haziran 2023 tarihinde İzmir Amerikan Koleji’nde yapılacak final yarışmasında kendisine başarılar dileriz.

Yayın: 31.05.2023 - Güncelleme: 31.05.2023 14:49 - Görüntülenme: 355